El passat 17 de setembre la Maria i l’Eduard es casaven a la Masia La Garriga de Castelladral després d’haver ajornat fins a dues vegades el casament a causa de la pandèmia.  Va ser molt dur, ho tens tot a punt, però les circumstàncies no eren les ideals. Va ser la millor decisió. Finalment, vam poder gaudir del nostre dia, més tard del previst, sense haver de canviar res”, comenta la Maria.

De seguida van sentir que el seu lloc ideal era aquesta masia, per la la màgia del bosc, les vistes privilegiades a la muntanya de Montserrat i la calidesa dels seus propietaris.

 

La parella, resident al Regne Unit des de fa més de 8 anys, va imaginar una celebració que reflectís per una banda les seves arrels catalanes i, per l’altra, la seva influència anglosaxona.

“Vam estar a dos casaments d’amics abans que el nostre, un a Barcelona i un altre a Anglaterra. De tots dos vam agafar inspiració. El casament anglès va ser més formal, elegant i ple de detalls, i el de Catalunya va ser més una festa, on la música i el menjar eren primordials. Vam voler ajuntar les dues idees, volíem un casament ple de flors blanques, senzill i elegant, i alhora que també fos una festa”, recorden.

Durant els preparatius hi havia una espelma perfumada de roses blanques. “Aquesta espelma és una tradició anglesa, s’encén mentre la núvia és a l’habitació preparant-se i, passat el temps, quan la torno a encendre a casa la seva olor em recorda a aquell dia, a la il·lusió i als nervis”, explica la Maria.

La cerimònia va tenir lloc al bosc de la masia, “el lloc on se celebra el casament és perfecte, el posicionament és molt estratègic. Quan vaig entrar vestida de núvia, no vaig veure a l’Edu fins al moment que vaig arribar al passadís d’entrada, i tota la caminada fins allà va ser molt especial”.

La seva història d’amor neix a Barcelona i rodejada de llibres. Es vam conèixer el 2011, a la biblioteca de la universitat on ell estudiava i ella feia les seves pràctiques. Van coincidir mesos més tard en una festa de Cap d’Any i es van enamorar.  

 Al 2013, ja feia 1 any i mig que estàvem junts. Llavors ell va marxar a Anglaterra a fer un màster. Vam estar un any separats i ens trobàvem a faltar cada dia. Després li van oferir de fer un doctorat allà, i com que jo no tenia una feina estable a Barcelona, vam decidir embarcar-nos tots dos en l’aventura de marxar i començar a viure junts a UK. Havia de ser només per 3 anys, i ja en portem més de 8!”

Una altra tradició anglesa que van incorporar és que els discursos no es fan durant la cerimònia, sinó després del sopar. Els millors amics del nuvi a Anglaterra, el Terry i l’Adam, van decidir sorprendre’ls amb un “speech” i van parlar amb els seus amics catalans, perquè els traduïssin mentre parlaven, i així tothom va poder entendre’ls. “Va ser un dels moments més emocionants”, recorden.  

 

Espai: Masia La Garriga de Castelladral– Vestit núvia: Rosa Clarà – Vestit nuvi: La Creadora – Florista: La Magnòlia – Fotògrafa: Marta Clotet Photgraphy – Hair: Sílvia Burgos – Make up: Rituals Je t’aime – Tècnic de so & DJ: Parentesis – Il·luminació: Your Happy Day 

accedeix a més contingut, noves històries al blog i promocions en exclusiva

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

L´ESTUDI

C/ Muralla Sant Domènec
nº13, 2n 2a
08241 Manresa