Testimonis

Casament

Laura & Albert

Vam contactar amb la Marta perquè ens agradava aquella llum especial que tenen totes les seves fotografies i la naturalitat que desprenen.

Vam encarregar-li la nostra sessió preboda i el reportatge del nostre casament perquè buscàvem aquest estil únic i espontani que capta amb la seva càmera.

Ens va ajudar molt en la nostra sessió preboda a sentir-nos còmodes davant l’objectiu i durant el nostre casament de seguida ens vam oblidar de les càmeres.

Vàrem rebre el reportatge fotogràfic en poques setmanes i ens va emocionar tenir a les nostres mans les imatges d’uns moments únics, irrepetibles i alhora efímers (una mirada, un gest de complicitat…). Ens vam adonar que la Marta havia sabut captar-los tots, discretament, darrere la seva càmera.

Ens vam sentir sempre molt a gust i el resultat ha estat espectacular, sens dubte, molt recomanable.

Casament

Clara & Jordi

Encara que, com nosaltres, mai t’hagis posat davant d’una càmera, i que potser fins i tot et sentis estrany quan t’imagines fent una sessió de fotos, la Marta t’ho fa fàcil. T’hi acompanya, et fa sentir còmode i aconsegueix que et relaxis i perdis la vergonya. Et guia sense que et sentis un ninot fent posats. Et deixa fer. I l’espontaneïtat es nota després en les fotografies, amb expressions i gestos gens forçats, del tot naturals.
A nosaltres ens va fer les fotos del casament, i les imatges resultants transmeten a la perfecció l’essència del moment, tant les de parella com les de la cerimònia, tirades al moment precís.

Parella

Irene & Lluís

Vam fer la sessió de parella amb la Marta i ens va semblar una experiència 100% recomanable. Amb nosaltres ella va ser molt propera i professional, sempre pendent de tots els detalls i ens va fer sentir molt còmodes davant la càmera en tot moment.
El resultat del reportatge ens va agradar moltíssim; es nota que té un gran sentit estètic i la passió amb la que viu la seva feina. Sens dubte la tornaríem a triar com a fotògrafa en properes ocasions.

Embaràs

Alba

Natural, senzilla, dolça, tendre, fina i delicada, així és ella i així són les seves fotografies. M’ha encantat conèixe’t i poder tenir aquest record tan bonic de l’embaràs!!! Saps plasmar perfectament aquests moments tan dolços i especials d’una futura mare, i això és el més important, captar els sentiments en les imatges!

A part del resultat, la sessió va ser molt fàcil i còmode gràcies al seu caràcter, em va fer sentir molt a gust en tot moment. A més, el seu acollidor estudi em va fer sentir com a casa.

Espero repetir! La recomano al 100% !!!

Parella

Aina & Edu

Vam fer la sessió de parella amb la Marta i ens va semblar una experiència molt agradable i positiva. Ens ho va posar tot molt fàcil. Va ser molt natural i dolça en tot moment, gens invasiva. Ens deixava espai però va captar els moments més íntims i concrets. Pacient i molt professional.

El resultat del reportatge ens va semblar de 10. La llum de les fotos preciosa i va reflectir la tendresa de tots els moments.

L´ESTUDI

C/ Muralla Sant Domènec
nº13, 2n 2a
08241 Manresa