La infància és sagrada i tots hauríem de tenir oportunitats per creixer i desenvolupar-nos a la vida. Podem queixar-nos que el món és un desastre en molts sentits o posar consciència i buscar maneres de donar-nos als altres, des de l’empatia i l’optimisme. No cal pas fer quilòmetres de distància, sovint la nostra pròpia ciutat requereix molta ajuda solidària.

Per això em sento tan agraïda que hagin comptat amb mi per crear les fotografies del calendari 2019 d’Invulnerables, un projecte que va començar a gestar-se a Manresa i que ha anat creixent gràcies a l’energia i convicció de Sor Lucía Caram, a fi de donar suport als nens i les seves famílies amb risc d’exclusió social.

Des del primer moment vam tenir clar que el calendari havia de ser lluminós, ple d’alegria i l’esperança. Hi vam posar molta dedicació i estem feliços que estigui agradant tant!

Mil gràcies a tots els seus protagonistes: Aaron, Houda, Jasper, Dúnia, Randy, Lina, Fàtima, Ebenezer, Nabila, Ayoub, Iker i Erika. També moltes gràcies a la Laura i a Sor Lucía, la vostra il·lusió és meravellosa!

                                                                                                                                                                                                     FELIÇ 2019!

fotografia marta clotet manresa

Algunes fotografies de l’interior del restaurant Els Quatre Gats de Barcelona, el qual va acollir la roda de prensa i l’exposició del calendari.

El calendari no hauria estat possible sense la participació de Mesoestetic, Imprenta Orriols i Grupo Vilà Vila.

Podeu col·laborar amb el projecte Invulnerables comprant el seu calendari (preu: 5 €), a través del correu electrònic: lgil@fundaciolacaixa.org

Aquí teniu el making off de l’experiència: