GRÀCIES Menorca per carregar-me d’energia i perquè m’ajudes a connectar amb mi d’una manera que no puc ni descriure. El meu somni de dedicar-me a la fotografia va començar a gestar-se aquí, en aquesta illa tan especial per mi i per la meva família materna, fa uns anys vaig imaginar-me amb un estil de vida més lliure i creatiu. Ha estat possible, perquè un dia ho vaig sentir amb molta força! El camí segueix dia a dia…i em sento plena d’agraïement per enfocar l’últim tram de 2016. Us deixo amb alguns raconets d’aquesta illa tan bonica!

6

L’Èric, company de viatge i de la meva vida, que em contagia la seva necessitat infinita d’aprendre, cada dia.

Aquest estiu vam descobrir un lloc encantador i ple de màgia, l’hotel i restaurant Alcaufar Vell. Ens hi vam quedar a sopar.

22

23

A l’estiu a l’Alcaufar Vell fan els sopars al jardí de la casa. Vam sentir-nos feliços amb l’experiència, tant per l’enton com per la cuina.

                 Binibèquer

24.2

Una de les cales on sempre tornem de Menorca, Ferragult. Situada al nord, just al costat de la platja de Cavalleria.

Passejant per Ciutadella…

La cafeteria Ànima, a Ciutadella. Un espai on ens hauríem quedat hores, hores, hores…

The room. La meva botiga de roba i decoració preferida de l’illa.

Les Coves d’en Xoroi. Ara a l’agost hi havia molta gent, però el lloc és tan especial que ho compensa tot.


Tant per veure la posta de sol, com per anar-hi de festa a la nit, crec que no deixa indiferent. El mar i la muntanya agafen força i t’abracen… Pura inspiració.

82

83Duna

Algunes fotografies de les vinyes Binifadet. Molt recomanable el tast de vins i el lloc en si, per anar-hi al vespre.

87

Díptic88 i 89