El 7 de setembre de 2019 va ser un dia màgic i m’ha donat una nova perspectiva com a persona i professional. Quan passes a estar davant la càmera i, de sobte, et converteixen en la núvia, sent el centre d’atenció de totes les mirades, aflora un sentiment de certa vulnerabilitat. La sensació d’estar més exposada que mai, amb mil emocions a flor de pell.

És un dia molt desitjat en el qual tot queda gravat a la memòria; passarà el temps però no t’oblidaràs de com t’han tractat o dels petits detalls que han tingut amb tu. Es creen vincles molt especials en aquests moments irrepetibles.

Posant-me al lloc de la núvia vaig sentir la gran responsabilitat de tots aquells que treballem en aquest sector. Per això aprofito, un cop més, per enviar la meva gratitud immensa, als proveïdors que vaig tenir al meu costat fa un any, per donar-nos confiança, calma, posar sentit de l’humor, i desenvolupar la seva feina amb tanta excel·lència i passió.

Avui que celebrem el nostre primer aniversari de casament, us comparteixo aquest recull dels moments més emotius que vam viure. Profundament agraïts als nostres familiars i amics, per la seva alegria i fer-nos sentir tan estimats. I a tu, Èric, perquè ets el millor company de viatge que podia haver somiat. 



Espai: Masia La Garriga de Castelladral – Wedding planner: Lara Cos – Vestit núvia: Santos Costura –  Segon vestit núvia: Pronovias – Vestit nuvi: Señor – Fotografia: Noemi Jariod – Second shooter: Sara Costa– Vídeo: One day One song – Decoració floral: Molist Floristes – Bata núvia: Broken Basics – Sabates núvia: Flor de Asoka – Make up: Miriam Burgos – Hair: El baúl de Ruth – Càtering: Airolo – Papereria i cartelleria: Leloup – Il·luminació: Your Happy Day – Pastís: Àngels Dolços – Tècnic de so & DJ: Parentesis Grup – Músics església: Mots de Fusta – Músics còctel: Saphie Wells & The Swing Cats 

accedeix a més contingut, noves històries al blog i promocions en exclusiva

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

L´ESTUDI

C/ Muralla Sant Domènec
nº13, 2n 2a
08241 Manresa